Author: Lia

A girl who loves beauty things. Not an expert, but I'll share what I know. Check my tag #LiaBeautyTalks #AcneStory on social media to know what I share.

Fashion

Current Wish List

Woohoo, don’t you wanna have an early Christmas? I don’t celebrate it, but I love the part of having a present! So, here are the things I need for now! Hahahaha ngarep.com 😀 The reason why I need it, it because my current bag and wallet is already worn. Okay, …
Beauty

Lolabox December Box Review

Siapa yang sudah dapet Lolabox akhir tahun ini?! *ancung tangan*.  Seneng yah ternyata udah mau akhir tahun, trus dikirimin sample product yang kece-kece dari Lolabox. Buahagiaaaa sekali 🙂 Tema Lolabox kali ini adalah Best Year Ever. Dan menurut gw ini adalah Best Box Ever! Kenapa? Sempet deg-degan pas lihat di …
Personal

Bersyukurlah

Pernah ga ngerasa setiap pagi rasanya malas sekali bangun dari tempat tidur. Boro-boro mikirin jalan ke kantor, jalan beberapa langkah aja ke kamar mandi susahnya setengah ampun. Belakangan ini, rasa males untuk bangun pagi udah makin menjadi. Selalu kepikiran, “ah bolos aja” bahkan “ah gw males kerja ama orang, pengen …
Food

Kue Gandus

As usual, mom made me to have her cooking to be photographed. No exceptions for today. Early morning she called me to take picture of her new cook called, Kue Gandus. I don’t know about this cooking, since she’s never been made this before. I thought this is her first …
Beauty Beauty Review

Etude Drawing Eye Brow

Kembali impulsif lagi, kawan-kawan! Hihihihi. Ini semua salah beauty bloooog! 😛 Yak, kali ini gw beli Etude Drawing Eye Brow untuk mempermanis alis mata gw yang rada botak. Bukan karena dicukur, tapi emang tipis banget. Setelah cari kesana kemari~ membawa alamat~ (lah jadi nyanyi??), akhirnya nemu produk yang kepengen banget …

Instagram