Category: Food

Membahas seputar dunia kuliner seperti restaurant review, rekomendasi makanan, dan lainnya.

Food

Thousand Layer Cake

Entah karena apa tiba-tiba nyokap beli buku cara membuat Thousand Layer Cake (TLC). Siang-siang udah bbm gw sambil bilang, “Mama beli buku masak nih, nanti coba ya”. Gw pikir bakalan cuma omongan doang, karena emang biasanya buku masakan itu numpuk dan tidak pernah tersentuh lagi. Tapi ternyata di hari minggu …
Food

D’Sushi Bodo: Restaurant Review

Hey yo! Another Restaurant Review. I’ll try my best even though my sense of taste is a little bit unique (read: picky). Today my friends, Yosi, David, and I went to Mangga Dua. We bought many items for Yosi’s Niece Birthday. After bought things that we looked, we were looking …
Food

Bobabits Gading Walk: Food Review

Hello, Kali ini mau nulis tentang makanan nih. Hehehe tumben-tumbenan ya :P. Gara-garanya sih (as usual pasti ada pemicunya hehehe..) sering liat website review kayak Open Rice ataupun Yuk Makan. Jadi kepengen iseng-iseng tulis review makanan. Kali ini mau review Bobabits di Gading Walk. Sebenarnya sudah dua kali cobain Milk …
Food

Cream Puff, Latest Obsession

Lately I have an obsession with CREAM PUFF. As a sweet girl who loves sweet food (ihiy!), I adore this food! For you who don’t know what Cream Puff is look like, here’s the picture of it: source: myrecipes.com For Indonesian may know it as “Kue Soes”. My mom also …
Food

My First Cupcake Baking

I just got nothing to do now. So I’m trying to find what’s interest me most. This is my second try to bake Cupcake. I got the recipe from the internet. I didn’t complete all the instruction on my first bake, because i failed the based cake. So, I didn’t …

Instagram