EF#22 Singapore, Wait For Me!

Sometimes I wonder how time flies so fast. I feel like just yesterday when I told travel story about Bogor. And now here we go again with another challenge. 
This week’s challenge a little bit hurt my feelings. It’s hard to remember a failed holiday, which is the most hateful, sad, awful remembered moment for me hahaha!
I have shared this story over and over again in this blog, that my friends and I failed to go to Singapore last February because I had to go for Umroh (which turns out to be a journey that I have never ever regret it). We arranged the destination and tickets since one year before. I really wanted to go because I think that this year was gonna be the last year when my friends and I go traveling while still single (I mean, most of my friends are going to be married this year, while I am still wishing hihihi).
I even went for blog competitions (here and here) and wished that I could travel to Singapore for free. And sadly, I didn’t win at all.
Photo Source
By the way, do you know why I want to go to this country? I wanna see this, and makes me wanna visit there more after I read this.

16 thoughts on “EF#22 Singapore, Wait For Me!

  1. Sugoii na Lia, kamu cwepeett bener post challengenyah.. hehehe.. Garden By the Bay nya udh aku checked tapi umrohnya malah belum.. mari berdoa bersama2 yuk.. aaamiin.. 🙂

  2. Asikkkk abis nikah bisa dong ke Singapur sama pasangan hihihi. Samaaaa pengen ke Gardens by the Bay tapi belom ada kesempatan, mana SGD mihil banget pulak wkwkwkwk…

  3. Iya nih Mbak Fajar. Aku lagi semangat lg nulisnya hahaha.

    Mbak Fajar udh kemana2. Aku pengennnn hehehe. Insya Allah bisa ke Tanah Suci yaaaa. Aku jg pengen balik lg, tp skip naik pesawatnya bisa ga yaaaa hihihi…

  4. Semoga dalam waktu dekat bisa ke Singapura, Mbak :)). Saya juga belum pernah ke sana jadi sejauh ini juga cuma bisa melihat keindahan Gardens by the Bay dari foto-foto :hihi. Tapi saya salut lho sama orang-orang yang bisa mendahulukan perjalanan religi (seperti umroh) ketimbang sekadar berwisata. Itu artinya mereka menempatkan agama pada posisi yang sangat penting dalam hidup :)).

  5. Hi, Mbak! I wish you could go to Singapore soon, very soon, and witness the beauty of Gardens by the Bay! But I'm quite happy that you put religious trip first–somehow I do admire people who put their religion as first priority on their life :)).

  6. Hmmm… Awalnya sih saya juga rada masih ragu berangkat ibadah, soalnya entah kenapa kayak takut gitu. Tapi malah sekarang gak nyesel untuk batalin perjalanan liburan dan milih untuk ibadah 🙂

Selesai baca? Yuk silahkan berkomentar dengan sopan di kolom ini. Mohon maaf link hidup akan saya moderasi. Terima kasih :)